Skip to main content

Petitie AZC oké - zeg JA tegen vluchtelingen in Houten!


  • Gepubliceerd op:
    20 december 2023

Van verschillende kanten kreeg ik het verzoek (nog) meer ruchtbaarheid te geven aan deze petitie. Dat heb ik onlangs al gedaan in de nieuwsbrief. Dat heeft een groot aantal reacties opgeleverd, ook uit onze gemeente. DAARVOOR DANK!

Naar nu blijkt tekenen veel adressen eenmaal terwijl er meerdere personen wonen. Bijvoorbeeld, mevrouw tekent maar meneer niet of pa tekent maar de oudere zoon- of dochter niet. (Bij de Petitie ‘Geen AZC Dorp’ kom ik daarentegen wel veel handtekeningen uit één gezin tegen).

De petitie is inmiddels circa 4500 getekend in anderhalve week tijds. Geweldig! De lokale en landelijke pers is er van alle kanten op af gekomen. “De zwijgende meerderheid wordt gehoord.” We willen in januari de uitkomst van deze petitie aan B&W / Gemeenteraad aanbieden. Dat gaat hopelijk een aparte happening worden. Je hoort daar nog wel meer over. Het zou mooi zijn als we dan veel meer dan 5.000 keer “ AZC OKÉ “ kunnen overhandigen.

Dus als je nog niet getekend hebt, als je man, vrouw, zoon of dochter nog niet getekend heeft én je bent het met de petitie eens, ga naar:

https://petities.nl/petitions/zeg-ja-tegen-vluchtelingen-in-houten?locale=nl

Namens de initiatiefgroep, bedankt!  KOOS KOSTER Houten, 19-12-2023


Artikel delen